Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom Dvokliknite na zgornjo sliko za ogled celotne slike

Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom

Odhodi v letu 2018

 

Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

več v naslednjem koraku.

Ideja, ki je v letu 2017 prejela nagrado Snovalec, bo prihodnje leto zaživela !

Na našem muzejskem vlaku bomo enega od vagonov spremenili v majhno, preprosto potujočo restavracijo. Obljubljamo vam enkratno doživetje s prelepimi pogledi na slikovito Posočje, ki ga bodo spremljale lokalne kulinarične dobrote iz krajev ob poti muzejskega vlaka.

Kulinarično zgodbo na vlaku je zasnovala ekipa študentov VSŠGT Bled, ki bo na vlak prinesla mladostno energijo in odlične lokalne kulinarične dobrote, pripravljene in postrežene na sodoben način.

Popotovanje bomo nadaljevali v eni od primorskih vasic. Za vas smo izbrali lokacije, kjer bomo z vsemi čuti doživljali tradicijo. Okušali hrano in pijačo, občudovali lokalno arhitekturo, spoznali zgodovino in običaje v krajih ter poklepetali z domačini.

Naj bo vaše naslednje potovanje nekaj posebnega. Pridružite se nam na »Kulinaričnem popotovanju z muzejskim vlakom« !

Kulinarično potovanje z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda

 

Odrasli  89 EUR                 
Otroci od 6 do 12 let: 39 EUR

Kulinarično potovanje z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda (89€): Cena vključuje: vožnjo z muzejskim vlakom, kulinarično zgodbo na vlaku, animacijski program, tipično lokalno kosilo, pokušino vin, lokalne avtobusne prevoze, vodenje in organizacijo izleta.

 

VOZNI RED

 Prihod Odhod ŽELEZNIŠKA POSTAJA Prihod Odhod 
- 09:03 Jesenice 19:53 -
09:17 09:27 Bled Jezero 19:21 19:37
09:48 09:50 Boh. Bistrica 18:22 19:00
10:30 11:05 Most na Soči 17:18 17:32
11:18 11:30 Kanal 16:57 17:01
11:59 - Nova Gorica - 16:35

SPLOŠNI POGOJI - IZVLEČEK

  • Rezervacije sprejema turistična agencija ABC rent a car in turizem d.o.o. in pooblaščeni prodajalci po Sloveniji. Ob rezervaciji potrebujemo podatke o potniku (ime in priimek, naslov in telefonsko številko). Rezervacija je dokončno potrjena ob plačilu storitve, oziroma ob nakupu vozovnice. Splošni pogoji poslovanja agencije ABC rent a car in turizem d.o.o. so dostopni na spletni strani www.abc-tourism.si 

  • Udeležbo na izletu lahko individualni gostje, brez stroškov odpovedi, prekličejo do 7 dni pred odhodom vlaka. Če potnik odpove rezervacijo v manj kot 7 dneh pred odhodom, si ABC rent a car in turizem d.o.o. pridržuje pravico do zadržanja stroškov odpovedi v višini 50% od vplačanega zneska. Če potnik odpove rezervacijo na dan odhoda, si ABC rent a car in turizem d.o.o. pridržuje pravico, da zadrži celoten znesek. Ponujamo vam možnost vplačila odpovednega rizika. 

  • Zaradi zasedenosti proge (križanja vlakov) lahko pride do odstopanja od predvidenega voznega reda. 

  • V upravičenih primerih (v primeru višje sile, ko je razglašena splošna požarna nevarnost ali v primeru okvare lokomotive oz. muzejskega vagona) lahko parno lokomotivo nadomesti dizelska lokomotiva, muzejski vagon pa vagon, ki bo v danem trenutku na razpolago. Vožnja bo izpeljana po programu, strankam vplačanega denarja nismo dolžni vrniti. 

  • V kolikor je na vožnjo prijavljenih manj kot 180 oseb, si pridržujemo pravico, da vožnjo 10 dni pred predvidenim odhodom odpovemo. 

  • Vozovnico je treba obvezno predhodno rezervirati. Kolesarji lahko svoje kolo prepeljete brez doplačila, vendar je potrebna predhodna rezervacija mest za kolesa. 

  • Domače živali na vlaku niso dovoljene.

  • Pri posebnih skupinah si pridržujemo pravico da splošne pogoje prilagodimo.
Loading...