Vožnja z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda Dvokliknite na zgornjo sliko za ogled celotne slike

Vožnja z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda

Odhodi v letu 2018

 

Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

več v naslednjem koraku.

Ob 8.58 odhod muzejske kompozicije z Jesenic mimo Bleda (prihod ob 09.12) in Bohinjske Bistrice (prihod ob 09.43) proti postaji Most na Soči (izstop potnikov, prijavljenih na izlet v Kobarid in na Most na Soči) in Kanal (izstop potnikov, prijavljenih na izlet v Goriška Brda in Sabotin). Nadaljevanje vožnje vlaka s potniki, prijavljenimi na »vožnjo brez programa«, do Nove Gorice (prihod vlaka ob 11:59).Vožnja po Bohinjski progi je prav gotovo posebno doživetje. Pogledi na Blejsko jezero, na številne soteske, grape in predore, med katerimi je najdaljši dolg kar 6.327 m, so nepozabni. Na vlaku je za potnike dobro poskrbljeno. Za vzdušje skrbijo vodniki in animatorji. V sestavi vlaka pa je tudi bife vagon, kjer se lahko okrepčamo.

Prihod muzejskega vlaka na železniško postajo Kanal ob 11.18. Avtobusni izlet po slikovitih Goriških Brdih, vzpon na razgledni stolp v Gonjačah, ki se ponaša z razgledi na Furlanijo, Julijske Alpe, Dolomite, Vipavsko dolino in Kras. Ogled vinske kleti, kosilo v eni od lokalnih restavracij. Brda navdušujejo in nas s svojimi pridelki razvajajo v vseh letnih časih: češnje, breskve, kakiji, kostanj, grozdje, oljčno olje, vino ...  Odhod vlaka iz Nove Gorice ob 16.45, prihod na Jesenice ob 19.53.

Odrasli:

75 EUR

Otroci od 6 do 12 let:

39 EUR

Otroci do 6 let:

brezplačno*

* V spremstvu vsaj ene odrasle osebe. Kosilo ni vključeno.


Cena vključuje: vožnjo z muzejskim vlakom, animacijski program, lokalne avtobusne prevoze, ogled vinske kleti, kosilo, vodenje, organizacijo izleta in DDV. 

 

VOZNI RED

 Prihod Odhod ŽELEZNIŠKA POSTAJA Prihod Odhod 
- 09:03 Jesenice 19:53 -
09:17 09:27 Bled Jezero 19:21 19:37
09:48 09:50 Boh. Bistrica 18:22 19:00
10:30 11:05 Most na Soči 17:18 17:32
11:18 11:30 Kanal 16:57 17:01
11:59 - Nova Gorica - 16:35

SPLOŠNI POGOJI - IZVLEČEK

  • Rezervacije sprejema turistična agencija ABC rent a car in turizem d.o.o. in pooblaščeni prodajalci po Sloveniji. Ob rezervaciji potrebujemo podatke o potniku (ime in priimek, naslov in telefonsko številko). Rezervacija je dokončno potrjena ob plačilu storitve, oziroma ob nakupu vozovnice. Splošni pogoji poslovanja agencije ABC rent a car in turizem d.o.o. so dostopni na spletni strani www.abc-tourism.si 

  • Udeležbo na izletu lahko individualni gostje, brez stroškov odpovedi, prekličejo do 7 dni pred odhodom vlaka. Če potnik odpove rezervacijo v manj kot 7 dneh pred odhodom, si ABC rent a car in turizem d.o.o. pridržuje pravico do zadržanja stroškov odpovedi v višini 50% od vplačanega zneska. Če potnik odpove rezervacijo na dan odhoda, si ABC rent a car in turizem d.o.o. pridržuje pravico, da zadrži celoten znesek. Ponujamo vam možnost vplačila odpovednega rizika. 

  • Zaradi zasedenosti proge (križanja vlakov) lahko pride do odstopanja od predvidenega voznega reda. 

  • V upravičenih primerih (v primeru višje sile, ko je razglašena splošna požarna nevarnost ali v primeru okvare lokomotive oz. muzejskega vagona) lahko parno lokomotivo nadomesti dizelska lokomotiva, muzejski vagon pa vagon, ki bo v danem trenutku na razpolago. Vožnja bo izpeljana po programu, strankam vplačanega denarja nismo dolžni vrniti. 

  • V kolikor je na vožnjo prijavljenih manj kot 180 oseb, si pridržujemo pravico, da vožnjo 10 dni pred predvidenim odhodom odpovemo. 

  • Vozovnico je treba obvezno predhodno rezervirati. Kolesarji lahko svoje kolo prepeljete brez doplačila, vendar je potrebna predhodna rezervacija mest za kolesa. 

  • Domače živali na vlaku niso dovoljene.

  • Pri posebnih skupinah si pridržujemo pravico da splošne pogoje prilagodimo.
Loading...