Vožnja z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda Dvokliknite na zgornjo sliko za ogled celotne slike

Vožnja z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda

Odhodi v letu 2019

 

Dobavljivost: Na zalogi
(1-4 dni)

več v naslednjem koraku.

Ob 09.03 odhod muzejske kompozicije z Jesenic mimo Bleda (prihod ob 09.17) in Bohinjske Bistrice (prihod ob 09.48) proti postaji Most na Soči  in Kanal (izstop potnikov, prijavljenih na izlet v Goriška Brda). Nadaljevanje vožnje vlaka s potniki, prijavljenimi na »vožnjo brez programa«, do Nove Gorice (prihod vlaka ob 12.00).


Vožnja po Bohinjski progi je prav gotovo posebno doživetje. Pogledi na Blejsko jezero, na številne soteske, grape in predore, med katerimi je najdaljši dolg kar 6.327 m, so nepozabni. Na vlaku je za potnike dobro poskrbljeno. Za vzdušje skrbijo vodniki in animatorji. V sestavi vlaka pa je tudi bife vagon, kjer se lahko okrepčamo.

Izstopimo lahko na vseh navedenih postajah in si organiziramo dan po svojih željah. Tiste, ki bi zanimivosti ob progi raje raziskali v spremstvu vodnikov, pa vabimo, da se nam pridružite na izletu v Goriška Brda.

Prihod muzejskega vlaka na železniško postajo Kanal ob 11.18. Avtobusni izlet po slikovitih Goriških Brdih, vzpon na razgledni stolp v Gonjačah, ki se ponaša z razgledi na Furlanijo, Julijske Alpe, Dolomite, Vipavsko dolino in Kras. Ogled vinske kleti  in pokušina vin, kosilo v eni od lokalnih restavracij. Brda navdušujejo in nas s svojimi pridelki razvajajo v vseh letnih časih: češnje, breskve, kakiji, kostanj, grozdje, oljčno olje, vino ...  Odhod vlaka iz Nove Gorice ob 16.35, prihod na Jesenice ob 19.53.

OPOMBA: Zaradi okvare službenega vagona, do nadaljnega prevoz koles ni možen.

 

Odrasli:

97 EUR

Otroci od 6 do 12 let:

61 EUR

Otroci do 6 let:

brezplačno*

* V spremstvu vsaj ene odrasle osebe. Kosilo ni vključeno.


Cena vključuje: vožnjo z muzejskim vlakom, animacijski program, lokalne avtobusne prevoze, ogled vinske kleti, kosilo, vodenje, organizacijo izleta in DDV. 

 

VOZNI RED

 Prihod Odhod ŽELEZNIŠKA POSTAJA Prihod Odhod 
- 09:03 Jesenice 19:53 -
09:17 09:27 Bled Jezero 19:21 19:37
09:48 09:50 Boh. Bistrica 18:22 19:00
10:30 11:05 Most na Soči 17:18 17:32
11:18 11:30 Kanal 16:57 17:01
11:59 - Nova Gorica - 16:35

SPLOŠNI POGOJI - IZVLEČEK

  • Vozovnice za vožnjo z muzejskim vlakom je obvezno  rezervirati. Rezervacije sprejema turistična agencija ABC rent a car in turizem d.o.o. in pooblaščeni prodajalci po Sloveniji. Rezervacija je dokončno potrjena ob plačilu storitve. Ob rezervaciji potrebujemo podatke o potniku (ime in priimek,naslov in telefonsko številko).

  • Udeležbo na izletu lahko individualni gostje brez stroškov odpovedi prekličejo do 7 dni pred odhodom vlaka. Če potnik odpove rezervacijo manj kot 7 dni pred odhodom, ABC rent a car in turizem d.o.o. zadrži  50% vrednosti aranžmaja, pri odpovedi na dan odhoda, pa celotno vrednost aranžmaja.

  • V primeru premajhnega števila potnikov (manj kot 180), si pridržujemo pravico do odpovedi izleta najkasneje en teden pred razpisano vožnjo. Potniki bodo o odpovedi pisno obveščeni, omogočena jim bo sprememba termina vožnje oz. povračilo denarja za vplačane storitve.

  • V primeru višje sile (okvara parne lokomotive ali muzejskega vagona, razglašeni splošni požarni nevarnosti…) lahko parno lokomotivo nadomesti dizelska, muzejski vagon pa vagon, ki je v danem trenutku na razpolago… V takšnih primerih strankam vplačanega denarja nismo dolžni vrniti.

 

Loading...